Børnenes spor

IMG_6050_beskar.jpg

BØRNENES SPOR ´s formål er at give barnet en hverdag med udfordringer i.
En forståelse for sig selv, de andre børn og voksne i samhørighed med det at bruge hånden og sig selv til at fremstille kreative produkter hvor det sommetider er produktet der er i fokus og andre gange er det processen der er i fokus. Dette er for at styrke finmotorikken og grov motorikken så barnet bliver en helhed i sig selv.

Børnene vil få kendskab til årets traditioner og fester, lære nye og gamle kendte og mindre kendte sange, rim og remser, fortællinger og eventyr som passer ind i årets gang. Der vil være ture ud af huset såvel i skov, på sportspladsen, løb og motoriske udfordringer og tur til tipien samt bål mad.

Vi vil gerne at barnet lærer at give rum og plads til det enkelte individ ved at udvise anerkendelse og empati og deltage i et fællesskab hvor der udvises ansvar både overfor andre mennesker, dyr men ikke mindst de omgivelser vi lever i.

BØRNENES SPOR er et sted hvor der er plads og rummelighed til det enkelte barn og deres forskellighed, hvor den voksne er synlig og er med til at vise vejen.

BØRNENES SPOR ´s adresse er: Nimdrupvej 2b, 8740 Brædstrup.

BØRNENES SPOR ´s telefon nr.: 75 75 38 89

Kontor : Bakkelandets Friskole, Nimdrupvej 2a, 8740 Brædstrup
Tlf. 75 75 38 88 – e-mail kontor@bakkelandets-friskole.dk

Åbningstid:
Vi har dagligt åbent fra kl. 6.15- 16.45 og fredag 6.15 – 15.45
Alle bedes være her inden kl. 9.00 hvor vi begynder fælles på dagen.
Giv venligst besked inden kl. 9.00 om evt. fravær.

IMG_6042_beskar.jpg

_MG_0983.jpg