Personale i børnehaven

Jette Møller Davidsen - afdelingsleder

Tove.jpg

Tove Sørensen

Jeg elsker at lave mad og er derfor super glad for min hverdag på Bakkelandet, hvor jeg laver mad til vuggestuebørnene, børnenebørnene og de børn som går i SFO-en.
Jeg laver mad fra bunden og langt det meste er hjemmelavet, jeg bruger helst råvarer der hører til den sæson vi nu er i, det giver en naturlig afveksling i menuen.
Så har vi jo også sølv-mærket i økologi og derfor "brander" jeg selvfølgelig også for det økologiske køkken og forsøger at mindske madspild så meget som muligt.
Det er jo også en "gevinst" at køkkenet er lige mellem vuggestuen og børnehaven, jeg har mange børn der gerne vil hjælpe, det er så godt og give

Karin.JPG

Karin Irene Christiansen

Jeg er en frisk pige på 46 år, som har to børn på henholdsvis 22 og 26 år. Jeg har været inden for den pædagogiske område siden 1997, hvor jeg også har erfaring inden for plejeområdet, da jeg har haft tre børn i døgnpleje igennem tiden.
Jeg har taget pædagogmedhjælper uddannelsen ( pgu'er) og blev færdig uddannet i 2005.
Jeg arbejder ud fra, at børnene skal føles sig set, hørt og forstået.
Jeg er bosat i Bryrup, hvor jeg lever sammen med, mine to små hundene. Min fritid bruger jeg på, at køre MC, familien og venner.