Personale i børnehaven

Jette Møller.png

Jette Møller Davidsen - afdelingsleder

Jeg blev ansat som afdelingsleder af Bakkelandets SFO, Børnehave og Vuggestue i marts 2016.
At bevæge mig i den fri-skoleverden er for mig ikke noget nyt. Jeg har tidligere fungeret som afdelingsleder på en anden friskole i deres vuggestue/børnehave-afdeling i 8 år.
Jeg vægter som pædagog, det relationelle arbejde meget højt. Dette gør sig både gældende i relationen med børn, men bestemt også i relationen med forældre. Jeg tror på, at en god, nær og tryg relation er fundamentet for en sund og god trivsel, udvikling og læring for vores børn på Bakkelandet.
Jeg bor i Nr. Snede med mine 3, efterhånden, store drenge. Jeg bor tæt på skov og dejlig natur, som jeg ynder at bevæge mig ud i. Jeg er glad for at læse masser af bøger, både af den skønlitterære og den faglitterære slags.

Tove Sørensen.png

Tove Sørensen

Jeg elsker at lave mad og er derfor super glad for min hverdag på Bakkelandet, hvor jeg laver mad til vuggestuebørnene, børnenebørnene og de børn som går i SFO-en.
Jeg laver mad fra bunden og langt det meste er hjemmelavet, jeg bruger helst råvarer der hører til den sæson vi nu er i, det giver en naturlig afveksling i menuen.
Så har vi jo også sølv-mærket i økologi og derfor "brander" jeg selvfølgelig også for det økologiske køkken og forsøger at mindske madspild så meget som muligt.
Det er jo også en "gevinst" at køkkenet er lige mellem vuggestuen og børnehaven, jeg har mange børn der gerne vil hjælpe, det er så godt og give

Karin Irene Christiansen.png

Karin Irene Christiansen

Jeg er en frisk pige på 46 år, som har to børn på henholdsvis 22 og 26 år. Jeg har været inden for den pædagogiske område siden 1997, hvor jeg også har erfaring inden for plejeområdet, da jeg har haft tre børn i døgnpleje igennem tiden.
Jeg har taget pædagogmedhjælper uddannelsen ( pgu'er) og blev færdig uddannet i 2005.
Jeg arbejder ud fra, at børnene skal føles sig set, hørt og forstået.
Jeg er bosat i Bryrup, hvor jeg lever sammen med, mine to små hundene. Min fritid bruger jeg på, at køre MC, familien og venner.

Maria Bissenbakker.png

Maria Bissenbakker Hansson

Jeg er uddannet pædagog fra Gedved seminarium i 2007. Arbejdet med de helt små børn har altid haft min interesse helt fra mine dage som pædagogmedhjælper. Det var derfor med glæde, at jeg blev ansat i Bakkelandets vuggestue i august 2008. Jeg finder arbejdet med netop denne målgruppe spændende, da jeg oplever at der i denne periode, sker en kæmpe udvikling både motorisk, sprogligt og med børnenes bevidsthed om dem selv og deres omverden. I mit arbejde brænder jeg især for at skabe en anerkendende kommunikation og relation til børnene med udgangspunkt i det enkeltes barns behov. Det gør jeg, da jeg mener, at det er gennem dette, at vi som voksne kan hjælpe børnene til at blive bevidste om deres eget værd, ved at de bliver set og accepteret, som dem de er. Derudover finder jeg det vigtigt at udvise omsorg samt skabe struktur og genkendelighed i hverdagen, så børnene derigennem kan finde ro og tryghed til at udvikle sig.
Privat er jeg bosiddende i Brædstrup med min mand Martin og vores to børn Kine og Thor.

Marcel Tolstrup.png

Marcel Tolstrup

Hej jeg hedder Marcel og er 25 år. Jeg bor i Nørre Snede og er uddannet pædagogisk assistent. I min fritid er jeg håndboldtræner i Nørre Snede og det har jeg været i 11 år