Personale i børnehaven

Jette Møller Davidsen - afdelingsleder

Tove.jpg

Tove Sørensen

Jeg elsker at lave mad og er derfor super glad for min hverdag på Bakkelandet, hvor jeg laver mad til vuggestuebørnene, børnenebørnene og de børn som går i SFO-en.
Jeg laver mad fra bunden og langt det meste er hjemmelavet, jeg bruger helst råvarer der hører til den sæson vi nu er i, det giver en naturlig afveksling i menuen.
Så har vi jo også sølv-mærket i økologi og derfor "brander" jeg selvfølgelig også for det økologiske køkken og forsøger at mindske madspild så meget som muligt.
Det er jo også en "gevinst" at køkkenet er lige mellem vuggestuen og børnehaven, jeg har mange børn der gerne vil hjælpe, det er så godt og givende for børnene.

IMG_1412_manu-Beskar.jpg

Maj Sorgenfrei er på barsel

Rikke.jpg

Rikke Ditte Hovgaard er på barsel

Karin.JPG

Karin Irene Christiansen

Jeg er en frisk pige på 46 år, som har to børn på henholdsvis 22 og 26 år. Jeg har været inden for den pædagogiske område siden 1997, hvor jeg også har erfaring inden for plejeområdet, da jeg har haft tre børn i døgnpleje igennem tiden.
Jeg har taget pædagogmedhjælper uddannelsen ( pgu'er) og blev færdig uddannet i 2005.
Jeg arbejder ud fra, at børnene skal føles sig set, hørt og forstået.
Jeg er bosat i Bryrup, hvor jeg lever sammen med, mine to små hundene. Min fritid bruger jeg på, at køre MC, familien og venner.

Johan.jpg

Johan Maurits Bonne

Jeg hedder Johan Bonne (uddannet pædagog i 1983 fra Hjørring seminarium).
Jeg brænder for udelivet, økologi og bæredygtighed.
Jeg er rigtig glad for at arbejde i Valnødden, her er der en mulighed for at bruge naturen kreativt som en kulisse for at udfordre børnene til at opfinde lege, og opfordre dem til at bruge de ting, der findes omkring dem som fantasifuldt legetøj.
Jeg er god til at stimulere børnene til at være aktive og bruge deres krop udenfor, for der er det helt legalt, at de børn der har brug for det kan brænde deres energi af, der er der plads og næsten ingen begrænsninger (færre konflikter). Der er ingen fare for at børnene kommer til at gå i stå i deres kendte lege og forestillinger om naturen, jeg skal nok sørge for, at de blive inspireret og får lyst til at eksperimentere.
I mit pædagogiske arbejde vægter jeg fællesskabskulturen højt (at være gode kammerater, tale ordentligt sammen, arbejde med fri for mobberi).
Jeg kan lide at bruge fantasien og fortælle historier og eventyr.
Birgit og jeg bor i Bryrup.