Sommerskole uge 27 2017

Hermed årets program for sommerskolen 2017, vi glæder os rigtig meget til at tage imod jeres børn og give dem en fantastisk oplevelse. Købte billetter refunderes ikke, men det kan være, at vi arrangører kan hjælpe, med et evt. videresalg.  Vi henstiller til at beskrivelserne læses grundigt inden tilmelding og at aldersbegrænsningerne overholdes. Desuden medtages alt udstyr osv. på eget ansvar. Der skal medbringes madpakke alle dage, undtagen dem der skal på unge kokke om onsdagen. Børnene skal have egen ulykkes forsikring, da Bakkelandets friskole ikke har nogen. På nedenstående link, sendes i videre til place2book, hvor billetterne købes. Det er ikke nødvendigt at printe billeterne til de forskellige dage, vi har en samlet liste børnene krydses af på. Evt. spørgsmål kan sendes til sommerskolebakkelandet@hotmail.com

Med Venlig Hilsen

Bakkelandets sommerskole

https://www.place2book.com/da/10823/list/EM2946

Mandag:

Sjipning

(alder: kommende 2. klasse og op)

Elsker du også at sjippe, så er det her hold lige noget for dig. Instruktørerne i Rope Skipping (sjipning) fra Højderyggens Gymnastikforening, står klar til at lære dig en masse tips og tricks om sjipning. De tager nogle forskellige lange tov med, dog skal du selv medbringe et normalt sjippetov. Dagen afsluttes med opvisning, en lille en som holdet træner til i løbet af dagen, og en som gymnastikforeningens opvisningshold "HGF Rope Skipping Team" kommer forbi og viser. Teamet består af 11 piger i alderen 10-14 år. Holdet er både for piger og drenge.

 

Bagning

(alder: Kommende 3. klasse og op)

Vores faste bager Allamn kommer igen i år forbi, og bager lækre ting sammen med jer. Allan er super dygtig til at lave lækre brød og kager, så mon ikke han finder nogle skønne til frem til jer, i skal producere. I får selvfølgelig smagsprøver med hjem til familien. Husk forklædet

Mini junior hold

(alder: Kommende 0.klasse til og med kommende 2. klasse)

Har du krudt bagi og elsker du at røre dig, så er det her holdet du skal melde dig på. Vi planlægger en dag, med sjove aktiviter og fart over feltet. Vi leger gamle lege, som din mor lavede i skolen.  Cykler, løbehjul osv. må gerne medbringes denne dag, på eget ansvar.

Tirsdag:

Model for en dag

(alder: for alle)

Går du også med en modeldrøm i ærmet, så er dette hold lige noget for dig. Gry fra Salon Gry'P kommer og laver lækkert hår, mens Carina fra Aagards Hudpleje kommer og ligger make-uppen. Vi sørger for at der er et sæt lækkert tøj til dig, som du efter showet har mulighed for at købe med hjem. Dagen afsluttes med et modeshow.

Zumba, yoga og Karate

(alder: for alle)

Vi har samlet tre skønne aktiviter i dette hold. Alle tre hold er krævende på hver deres måde og derfor er disse slået sammen, for at give dig mest muligt. Først kommer der en zumba og yoga instruktør og underviser jer i nogle timer og over middag kommer karate foreningen fra Brædstrup og viser nogle forskellige ting fra Karatens verden. Der laves opvisning for de andre kursister inden dagen afsluttes

Onsdag:

Cirkus:

(alder: for alle)

Gugge kommer og lærer jer forskellige ting fra cirkussets verden. Gugge har lavet akrobatik siden 1981 og arbejder som hospitalsklovn, når han altså ikke lige skal vise jer, hvordan man laver et stur stur nummer. Derudover har Gugge været med i cirkus Charlie og Beldani. Gugge har sammensat et fantastik program med mange forskellige cirkus tricks bl.a. balance og stylter. Dagen afsluttes med en opvisning for alle de andre kursister.

Strikkehold:

(alder: for alle)

Er du bidt af en gal strikkepind, så skal du med på dette hold. Gitte sørger for at hjælpe, instuere og inspirere jer til fantastiske strikkeprojekter og mon ikke om der kan blive tid til en enklet kop te eller to. Et rigtig hyggeligt hold, hvor fingre og kreativitet kommer på prøve. I må meget gerne selv medbringe pinde osv.

Unge i kokke

(alder: fra kommende 5. klasse og op)

Kom til en forrygende dag, hvor du går mæt hjem, efter at have smagt, duftet, snittet, kogt, rullet, stegt, rørt og øvet dig på at lave lækker nem og sund mad. Det bliver en dag, hvor du lærer en masse om at lave mad og en dag hvor princippet "learning by doing" gælder. det bliver en dag for alle sanserne, hvor vi laver buffet af de bedste af de unges farvorit retter og slutter af med at nyde det rundt om et veldækket bord. Tag dit forklæde med og vær med til  en ungdommelig dag i køkkenet.

Torsdag:

Urkrafterne

(Alder: for alle)

Er du til ansigtsmaling, kampe med svær og en dag hvor fantasien kan springe alle rammer, så er urkrafterne lige noget for dig. Vores rollespils venner fra urkrafterne vender tilbage med skønt program, hvor i kan få en lille smag på livet, som rollespiller. En dag hvor du får brugt en masse energi sammen med de sjoveste mennesker.

Bagning for de mindste:

(Alder: kommende 0. klasse til og med kommende 2. klasse)

Så er det tid til at støve forklædet af. Vi skal bage og pynte skønne kager og hvis vi er rigtig heldige så skal vi også smage på dem. Der skal leges med krymmel og creme, sukker og smør, en herlig dag, som udfordre fantasien i kagens verden. Dette hold er lavet for de små og skruet sammen, således at de kan være med gennem hele processen.

Nørd for en dag

(Alder: kommende 2. klasse og op)

Vores helt egen kemikker kommer og tryller med sjove ting. Han har sammensat et helt specielt program for jer, der er klar på at udforske kemiens verden. Hvad han i år har fundet på er en hemmelighed, men vi lover at i bliver overrasket helt ud i fingerspidserne og udfordret på jeres viden om fysik/kemi.

Bakkelandet sommerkor

(alder: for alle)

Vi har skaffet en af de dygtigste kor leder i midtjylland, til at komme og undervise jer i sangens fornurlige univers. Der skal synges i forskellige genere og toner. Lydia kommer med en god portion erfaring, tålmodighed og ikke mindst et fantastisk lydøre. I skal denne dag sammen med Lydia og hendes pianist lave lækre toner, som i senere skal vise for allesammen.

Fredag:

Gamerdag

(Alder: for alle, dog skal du selv kunne sætte dit udstyr op)

Tag en dag ind i gamets verden og lad jer trylle ind i fantasien. Martin sætter denne dag hos jer, men som jeg har lovet ham, er i nogle super seje gamere, der kan styre jeres udstyr selv, han hjælper selvfølgelig hvor han kan. Dette kursus kræver at i selv har jeres PC'er med og vi henstiller til at man ikke medbringer spil der ikke er for voldsomme for de små. Bakkelandet fraskriver sig ansvaret for udstyret.

Fjernstyret bil

(Alder: for alle)

Så skal der fart over feltet, og hjulene skal hvine. Tag din fjernstyret bil under armen og lad os trille nogle ture. Claes og Jon sørger for skønne ramper og evt. nogle fif og tricks til at lære at køre din fjernstyret bil. På dette kursus skal du selv medbringe bil og batterier og det er med risiko for at bilen kan gå i stykker, ved at køre rundt, dog vil de voksne hjælpe med at fikse i det omfang det er muligt. Bakkelandet fraskriver sig ansvaret for udstyret.

Kunst

(Alder: for alle)

Vi skal afprøve forskellige teknikker indenfor maleri, akvarel og collage. Børnene får kreativ frihed til at arbejde på eget niveau. Vi skla både arbejde sammen og hver for sig om flotte projekter. Malene er klar til at vejlede jer hele vejen igennem.

 

Office 365Nimdrupvej 2  .  8740 Brædstrup  .  Skolen Tlf.: 75 75 38 88 .  kontor@bakkelandets-friskole.dk