Familiedag i Bakkelandets SFO

I feb./marts inviteres alle børnenes familiemedlemmer: Bedsteforældre, onkler, tanter m.v. til at deltage en dag i SFO'en sammen med børnene.
Tanken er, at man skal komme og være en del af SFO'en sammen med barnet. Der er mulighed for at deltage i en aktivitet som man på forhånd tilmelder sig. Det kan være på sløjdværkstedet, på sy-værkstedet eller på lerværkstedet. Vi har også leg og boldspil i gymnastiksalen og der kan også findes plads til en stille leg eller at spille et spil.
Kort sagt, at tage del i SFO dagligdagen. Der vil være en ansvarlig SFO pædagog til rådighed på hvert værksted og vi vil sørge for materialer.
Gæsterne møder ind når børnene har spist SFO mad. Når værkstederne har været i gang et stykke tid er der mulighed for gæster og børn for at komme i køkkenet og få en forfriskning. Børnene har selv bagt kager til dagen og tager selv imod gæsterne og viser dem rundt.