Personale

Helle Nørremark

Jeg hedder Helle Nørremark.

Jeg kan findes på skolens kontor, hvor Gitte Falck og jeg i det daglige skal forsøge at have styr på de administrative opgaver som skal løses på vores sted.
Mine primære opgaver er omkring Bakkelandets økonomi.
Jeg har været ansat på Bakkelandet siden 2012, og inden da kom jeg fra et lignende arbejde hos en efterskole, så jeg har efterhånden bevæget mig indenfor De frie skoler i en del år.
Når jeg har fri tager jeg hjem til et hus på landet omkring Ejstrupholm. Her vil jeg rigtig gerne bruge min tid ude i naturen omkring hvor jeg bor.

Katrine - Kopi.jpg

Katrine Dahl Pedersen

Jeg hedder Katrine og er primært lærer i mellemtrinnet og udskolingen. Jeg er uddannet fra Silkeborg læreruddannelse i 2018, hvor jeg har linjefagene matematik, musik og fysik/kemi. Jeg har i flere år været spejder og spejderleder, så nyder at være ude i naturen og anvende naturen ind i undervisningen. Derudover er en af mine store interesser teater og musicals, hvor jeg selv har været aktiv på eller bag scenen de sidste 6 år. For mig er det vigtigt at skabe et trygt klasserum med plads til læring og udvikling gennem tydelige rammer og kreativ udfoldelse

Frank.jpg

Frank Juel Pedersen

Jeg har været en del af Bakkelandet siden august 2015. Mine opgaver er primært omkring 2. og 3. klasse, hvor jeg underviser i bl.a. dansk og matematik. Jeg afsluttede læreruddannelsen tilbage i 2001 og har siden været på flere folkeskoler og friskoler.
Det er min ambition at skabe en tydelig og genkendelig ramme, som mine elever kan trives og udvikle sig indenfor. Foruden de almene skolefag, så er jeg også ret begejstret for at integrere IT-læremidler i undervisnings sammenhænge. Snedkerier og projekter i sløjdlokalet kan jeg også godt lide at variere undervisningen med.
Når jeg kører hjem, så kører jeg til Silkeborg. Der bor jeg sammen med mine to store drenge på 15 og 18 år.
Fritiden bruger jeg gerne på at forskønne sommerhuset eller i en kajak på Gudenåen.

Kirsten Viftrup Søndergaard

Jeg hedder Kirsten og er primært lærer i indskolingen.
Jeg mener, at relationen er det allermest nødvendige for at læring sker – derfor er det vigtigt at arbejde med denne – både barn til barn og barn til voksen. Det er vigtigt, at det er mig, der sætter rammerne i klasselokalet – og at vi inden for disse kan ”skabe os” sammen.
Min uddannelse er taget i Jelling, og jeg har arbejdet som lærer i snart 18 år. Mine linjefag er musik og engelsk – fag som jeg altid har haft på skemaet. Derudover har jeg også altid haft matematik og kristendom i indskolingen – og i mange år historie.
Jeg holder meget af at fortælle, og finder det utrolig dejligt at starte dagen med sang og fortælling. Jeg føler mig heldig over at få lov til at arbejde på en lille skole, der ikke er underlagt reformer og tests.
Jeg bor i Davding sammen med min mand. Vi bruger meget tid på ”gør-det-selv-projekter” i hus og have (endskønt det endnu ikke fremgår af den triste lille forhave ud til vejen)!! Jeg er glad for at læse, spille, høre musik, rejse, være ude – og være sammen med venner og familie.

Heidi - Kopi.jpg

Heidi Jørgensen

Jeg hedder Heidi Jørgensen, er kommet til verden i 1971 og er nyuddannet lærer fra Silkeborg Seminarium. Jeg har 2 børn, Silas fra 2008 og Alma fra 2013. Jeg bor lidt uden for en lille landsby ved Skanderborg, der hedder Hylke. Her bor vi midt i en skov, omgivet af natur og vores mange dyr. Vi har 3 islandske heste, et par katte og en masse høns. Jeg elsker naturen, og bruger den så vidt det er muligt i min undervisning. Jeg er stor tilhænger af genbrug, bæredygtighed og er økolog med stort Ø. Jeg forsøger at skabe de bedst mulige rammer for jeres børn, så de føler sig trygge sammen med hinanden og med mig. Jeg vægter relations arbejdet særdeles højt, både mellem eleverne og jeg, men også mellem eleverne.

Hans Otto Hansen

Hej jeg hedder Hans Otto og arbejder som pædagog i skoledelen omkring trivsel, adfærd og støtte.
Jeg er 61 år og bor i Ring på en lille bondegård med diverse dyr. De små dyr tager jeg med på skift, til stor glæde for børnene, som hygger sig med dem i frikvarterne. Flere af dyrene har også været på besøg i både børnehave og vuggestue. Min sorte labrador Nellie er også en del af dyre projektet.

Gitte.jpg

Gitte Møller Falck

Jeg hedder Gitte Møller Falck, og er skolemor på Bakkelandet. Jeg er at finde i glasburet sammen med Helle om morgenen/formiddag. Jeg er fast vikar, og har timer i skolen. En eftermiddag om ugen findes jeg også i SFOen. Privat er jeg bosat i Horsens, gift med Henrik og sammen har vi 2 drenge.