Kostpolitik for Bakkelandets Vuggestue

_MG_0961.jpg

Vores kostpolitik skal synliggøre vuggestuens holdninger vedrørende kost overfor bl.a. forældre, og samtidig tjene som retningslinie for de ansatte.

Kostpolitikken skal sikre, at børnene i Bakkelandets Vuggestue får en sund og nærende kost, mens de er i vuggestuen, da dette er vigtigt for børnenes daglige trivsel og udvikling.

Vi håber samtidig på, at vi sammen med forældrene kan bidrage til, at børnene udvikler gode kostvaner.

Ansvaret for børnenes kost er forældrenes.

Det er institutionens ansvar, at kosten i vuggestuen dækker børnenes ernæringsmæssige behov, mens børnene opholder sig her.

Det er vuggestuens hensigt at børnene kan deltage i den daglige forberedelse af maden. Denne deltagelse varetages ud fra barnets evne og alder, med øje for stimuli og sikkerhed.