Personale i vuggestuen

Jette Møller Davidsen - Afdelingsleder

Helle_Kristensen.jpg

Helle Kristensen

Jeg arbejder i vuggestuen som pædagogmedhjælper i flex-job. Jeg er utrolig glad for det, og elsker at være sammen med de små banditter. Vuggestuen er et dejligt sted at arbejde, der er varme og hygge og et fantastisk godt sammenhold. Jeg er uddannet køkkenassistent og har mand og 2 børn.

Maria_Bissenbakker_Hansson.jpg

Maria Bissenbakker Hansson

Jeg er uddannet pædagog fra Gedved seminarium i 2007. Arbejdet med de helt små børn har altid haft min interesse helt fra mine dage som pædagogmedhjælper. Det var derfor med glæde, at jeg blev ansat i Bakkelandets vuggestue i august 2008. Jeg finder arbejdet med netop denne målgruppe spændende, da jeg oplever at der i denne periode, sker en kæmpe udvikling både motorisk, sprogligt og med børnenes bevidsthed om dem selv og deres omverden. I mit arbejde brænder jeg især for at skabe en anerkendende kommunikation og relation til børnene med udgangspunkt i det enkeltes barns behov. Det gør jeg, da jeg mener, at det er gennem dette, at vi som voksne kan hjælpe børnene til at blive bevidste om deres eget værd, ved at de bliver set og accepteret, som dem de er. Derudover finder jeg det vigtigt at udvise omsorg samt skabe struktur og genkendelighed i hverdagen, så børnene derigennem kan finde ro og tryghed til at udvikle sig.
Privat er jeg bosiddende i Brædstrup med min mand Martin og vores to børn Kine og Thor.

Pernille.jpg

Pernille Søgaard Andersen

I sommeren 2012 afsluttede jeg min HHX uddannelse på Learnmark Horsens og blev i august 2012 ansat i vuggestuen som pædagogmedhjælper. Det var med megen glæde at jeg begyndte med arbejdet i vuggestuen, da jeg altid har haft stor interesse i og været glad for, at passe børn, så det var fedt at få muligheden for at arbejde med børn hver dag.
Jeg synes det er fascinerende, at se og være med til, at hjælpe børnene på bedst muligt rette vej, med udgangspunkt i hvert barns unikke og individuelle styrker og behov. Jeg er super glad for at arbejde i vuggestuen, her er masser af hygge og omsorg, i et professionelt arbejdsmiljø.