Personale i vuggestuen

Jette Møller.png

Jette Møller Davidsen - Afdelingsleder

Jeg blev ansat som afdelingsleder af Bakkelandets SFO, Børnehave og Vuggestue i marts 2016.
At bevæge mig i den fri-skoleverden er for mig ikke noget nyt. Jeg har tidligere fungeret som afdelingsleder på en anden friskole i deres vuggestue/børnehave-afdeling i 8 år.
Jeg vægter som pædagog, det relationelle arbejde meget højt. Dette gør sig både gældende i relationen med børn, men bestemt også i relationen med forældre. Jeg tror på, at en god, nær og tryg relation er fundamentet for en sund og god trivsel, udvikling og læring for vores børn på Bakkelandet.
Jeg bor i Nr. Snede med mine 3, efterhånden, store drenge. Jeg bor tæt på skov og dejlig natur, som jeg ynder at bevæge mig ud i. Jeg er glad for at læse masser af bøger, både af den skønlitterære og den faglitterære slags.

Helle Kristensen.png

Helle Kristensen

Jeg arbejder i vuggestuen som pædagogmedhjælper i flex-job. Jeg er utrolig glad for det, og elsker at være sammen med de små banditter. Vuggestuen er et dejligt sted at arbejde, der er varme og hygge og et fantastisk godt sammenhold. Jeg er uddannet køkkenassistent og har mand og 2 børn.

Tina Guldmann.png

Tina Guldmann Petersen

Jeg hedder Tina og er 33 år.
Jeg bor sammen med min kæreste og vores 3 børn på 2,8 og 10 år, på et lille landsted lidt udenfor Brædstrup.
Jeg startede på Bakkelandet i praktik i slutningen af 2017, hvorefter jeg blev fast vikar i marts 2018, og fik en fast stilling i august 2018 som pædagogmedhjælper.
Jeg begyndte at få interesse for at arbejde med børn da min søn startede i vuggestue i Brædstrup, og jeg i den forbindelse fik lyst til at beskæftige mig med små børn, og gøre en forskel i deres hverdag og opvækst.
At sikre at børnene, har nogle faste rammer, tryghed og sikkerhed i deres hverdag, er noget jeg vægter højt i mit arbejde.

Camilla Nørgaard.png

Camilla Nørgaard Mortensen

Jeg hedder Camilla og er 28 år. Jeg bor i Bryrup med min mand og to børn på 2 og 6 år. Jeg blev uddannet pædagog i 2016 på VIA University College i Horsens. Har arbejdet som pædagog på Bakkelandets siden april 2017. Men startede dog som medhjælper på Bakkelandets allerede tilbage i 2010. Det var bl.a. her jeg fandt stor glæde i at arbejde med børn og besluttede mig for at tage uddannelsen som pædagog. Det er utrolig livsbekræftende at hjælpe og støtte børnene i deres tidlige udvikling. Det at kunne skabe en tryg og lærerig hverdag, med masser af nærvær og omsorg for hvert enkelt barn, samt styrke deres lyst til læring og udfoldelse, igennem en anerkendende tilgang, er nogle af de ting jeg vægter højt i mit pædagogiske arbejde.

Frida.png

Frida Errebo Agerholm

Jeg er 19 år, og student anno 2019 fra Tørring gymnasium. I mit sabbatår arbejder jeg som pædagogmedhjælper her i Bakkelandets vuggestue - og sommetider børnehave.

Jeg har passet børn siden jeg selv var 13 år, og gør det stadig som fritidsjob. Jeg nyder at se børnenes glæde, gå-på-mod samt udvikling i hverdagen.

Jeg har tidligere arbejdet som bagerpige i Super Brugsen og som lærervikar på Brædstrup skole. Ydermere bor jeg i Brædstrup ved mine forældre.
I min fritid går jeg til dans, og rider på min pony, Cassiopeia, som jeg haft siden jeg var 10 år.