Leder for Bakkelandet

Jens_Erik.jpg

Jens Erik Skals

Jeg har været Bakkelandets leder siden august 2011. Jeg har min gang i alle afdelinger, og det nyder jeg. Børn er omkring mig hver dag, og jeg glædes dagligt over, at Bakkelandets børn møder glade ind til timer med deres kammerater og Bakkelandets ansatte.
Før jeg startede på Bakkelandet, har jeg været forstander på en Idræts efterskole samt leder på en friskole. Så jeg har efterhånden arbejdet inden for de frie skoler i mange år og synes det er en rigtig spændende verden at navigere rundt i.
Jeg er så heldig at have en dejlig personalegruppe at samarbejde med, og sammen med dem forsøger vi at sikre alle børn på Bakkelandet – fra 0. til 8. kl – lærerige og gode trivselsdage. Det er min opgave at sikre kvalitet på alle områder.
Dialogen er vigtig, og derfor er min dør altid åben for en samtale. Vi har en vigtig opgave i forhold til Bakkelandets børn og i samarbejde med forældre søger vi de bedste løsninger for den enkelte.
Når jeg holder fri, så tager jeg hjem til et hus på landet, med masser af plads og luft omkring mig.

Jens Erik